Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 (tekst jednolity z dnia 6 lipca 2002 r. – Dz.U. 2002.101.926), sprzedawca zobowiązuje się do ochrony danych osobowych.

Dane osobowe

Składając zamówienie w julita.pl, Klient dobrowolnie wyraża zgodę na przetwarzanie i wykorzystywanie swoich danych osobowych w celu realizacji zamówienia. Dane te nie będą przetwarzane ani wykorzystywane w żadnym innym celu.
W przypadku, gdy Klient wyrazi zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych lub zapisze się do newslettera, wyraża tym samym zgodę na otrzymywanie informacji związanych z ofertą firmy i jej działalnością. Mogą być one wysyłane na adres e-mail lub na podany adres domowy.
Klient naszego sklepu ma prawo w każdej chwili do wglądu w swoje dane, do ich korekty oraz do zażądania zaprzestania ich wykorzystywania lub ich usunięcia.
Wszelkie dane osobowe, które nam Państwo udostępniają, są chronione w sposób pewny i niezawodny. Osoby nieupoważnione nie mają do nich dostępu. 
Dane te są wykorzystywane wyłącznie do realizacji zamówień.
Nasza firma korzysta z najbezpieczniejszych mechanizmów ochrony przekazywania danych (danych osobowych), jakie są aktualnie zalecane.

Bezpieczeństwo transakcji

Nad bezpieczeństwem płatności kartami kredytowymi i płatnościami online czuwa serwis Tpay – * Wszystkie transakcje przeprowadzane są podczas połączenia szyfrowanego najwyższej jakości certyfikatem wystawionym przez PCC CERTUM. 
Pracownicy Julita Sp. z o.o. Sp.K. dysponują jedynie danymi teleadresowymi i adresem, pod który zakupione produkty mają zostać wysłane. Na żadnym etapie realizacji zamówienia nie maja dostępu do informacji związanych z numerami kart kredytowych oraz danymi z nimi związanymi.

*Informacje z serwisu  Tpay ( http://www.tpay.com )
copyright © 2016 Julita | created by sevencomp.pl
Mapa